Små solar i gräset…

maj 1st, 2014

…har nu stoppats i soppåse och slängts i tunnan. Lite synd, för de är ju så vackra. Men det är ingen risk att de blir utrotade, det kan jag säga. :-)

 

001

 

Annars går jag här och väntar på att Syster Yster ska anlända. Senast sju, har hon lovat. I kväll ska vi bara umgås, i morgon blir det Norra Vätterns konstrunda. Sådan tur att min rygg känns bra (nästan) igen!

2 Responses to “Små solar i gräset…”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Hej du! Skönt att ryggen artar sig. Jag tror att tulpanen du frågade om heter Ballade. Jag köpte tio st. för 13 år sedan och nu är de minst femtio. De är väldigt tacksamma och kräver i princip inget underhåll.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu