Tidig julklapp till mig och fåglarna

december 10th, 2014

Idag var jag och hämtade ett paket med fågelmatningsgrejer. Här finns burar som stänger de stora fåglarna ute, mjölmaskar, jordnötssmör med fyllning och annat smått och gott. Nu ska de väl bli glada, fåglarna.

006

2 Responses to “Tidig julklapp till mig och fåglarna”

 1. Anette skriver:

  Oj, vad bortskämda dina fåglar blir! Här har vi lagt ut svålen när vi styckade grisen och så får de solrosfrön. Jag har varit dålig på att både blogga och läsa mina bloggvänner. Men jag ska skärpa mig :-) .

  • KataM skriver:

   Jag önskar att jag hade en gris att stycka, men sådan lyx har jag inte plats för i frysen. Fast jag klagar inte, det är ju mina hemodlade grönsaker som tar plats. :-)

   Jag har nog tänkt på att det varit tyst från dig, men så där blir det ibland. Fint att höra av dig i alla fall!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu