Alla dessa beslut!

mars 28th, 2015

Jag närmar mig nederdelen på tröjan med förfärande hastighet och har grubblat och grubblat på hur jag ska sticka nederkanten. Trodde jag bestämt mig, men så tog jag fram en annan tröja för att se på längden. Och då insåg jag det självklara svaret. Vilken tur att jag plockade fram just den tröjan!

Medan jag grubblat över detta, har jag också i andanom planerat för nästa tröja, som ska stickas i bomullsgarnet Korall från Järbo. Blev förtjust i det när jag stickade en kofta för ett par år sedan och köpte det i turkost när jag hittade det på rea.

003

 

Jag har funderat lite fram och tillbaka och tror nu att jag vet hur jag vill ha den. Men än är det inte försent att bestämma om sig…

3 Responses to “Alla dessa beslut!”

  1. Anette skriver:

    Ack, ja, dessa beslutsvåndor :-) . Jag har funderat i över en månad på om jag ska sy eller spinna… Hittills har det blivit en bra bok i stället.

  2. Cecilia skriver:

    Ibland blir det jobbigt men för det mesta är det kul att gå och filura på olika lösningar, tycker jag!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu