I mål!

mars 29th, 2015

Tröjan är klar. Förstår inte hur det kunde gå så fort, men kanske VM i konståkning har en del med saken att göra. ;-) Det blev många timmar med stickningen i handen.

Nu ligger den på blockning sedan i går kväll. Antagligen skulle den varit torr nu om jag inte glömt sätta på värmen. Det var så varmt ute igår att jag stängde av värmepumpen och sedan glömde jag bort att jag gjort det. Så man kan säga att det är rätt kylslaget i huset idag.

006

 

Ett tag var jag lite orolig för om garnet skulle räcka. Det hade jag inte behövt vara, än finns det en del kvar. Men mängden restgarner är ordentligt decimerad, vilket ju var målet med projektet.

005

Nu är jag ivrig på att få prova tröjan. Jag är väldigt spänd på hur den kommer att se ut när jag har den på mig, fast jag provat några gånger under resans gång. Hoppas den torkar snabbt, nu när värmen så sakta stiger.

3 Responses to “I mål!”

  1. Monica (syssling) skriver:

    Härliga färger Nina.

  2. Cecilia skriver:

    Den blev fantastiskt fin! Det ser ut som en blivande favorittröja!

  3. Karin Möller Olsson skriver:

    Snygg!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu