Nya karriärmöjligheter

maj 9th, 2015

Idag köpte jag en tidning, det händer inte ofta. När jag kom hem lade jag den på köksbordet och sedan gick jag ut i trädgården. När jag kom in igen hade en blomvas vält, tidningen hade hunnit suga åt sig en hel del och sidorna började klibba ihop. I det läget finns det så klart bara en sak att göra:

001

 

Nu funderar jag på en karriär som butler…

(Nyfiken som jag är, googlade jag ordet och fick veta att det är släkt med butelj. Att ta hand om och servera vin och andra buteljerade drycker har tydligen varit  en viktig uppgift. Så  nu vet jag det.)

One Response to “Nya karriärmöjligheter”

  1. Cecilia skriver:

    Och stryka tidningar! :-)
    En gång strök jag samtliga papper i dotterns ryggsäck och en annan gång 4 sedlar som gått i tvättmaskinen..hm, är det det som menas med pengatvätt? :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu