Efterlängtat

juli 22nd, 2015

Äntligen kunde jag skörda årets första rödbeta och årets första frilandsgurka. Jag har längtat och väntat, kokt rödbeta med smör är så ljuvligt gott.

004

 

På eftermiddagen sprack molntäcket upp och det blev riktigt soligt och varmt. Så då satte jag mig på terrassen och började karda ullen jag köpte på Ull & Garns sommarmarknad. Det är ett sådant där meditativt arbete som passar bra när man är trött och seg.

010

 

 

008

One Response to “Efterlängtat”

  1. Cecilia skriver:

    Mmmm, färsk rödbeta med smör och lite salt! Och hemmagjord gurka, det smakar ju…gurka, och inte vatten som köpt gurka gör!
    Sickna fina små krullar! Kommer bli finfina kardrullar!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu