Bee’s Wrap – utvärdering

juli 23rd, 2015

Nu har jag hunnit använda mina Bee’s Wrap ett par veckor och jag kan konstatera att de funkar väldigt bra. Och inte bara som lock på burkar med matrester, utan också att slå in maten i. Ost, till exempel. Så skönt att slippa den där sladdriga plastfolien som bara vill knöckla ihop sig hela tiden. Never more, säger jag!

Mest positivt överraskad är jag när det gäller förvaring av avokado. Aldrig har jag haft en sparad halva varit så lite brun efter ett par dagar i kylen.

005

 

 

007

 

Den enda nackdelen är att den tydliga bivax-lukten kan smitta av sig lite på maten. Men tvättar man av wrapen och hänger den luftigt ett tag, klingar lukten snart av, så det är inget problem egentligen.

Tummen upp, alltså. Ska absolut köpa några till framöver.

One Response to “Bee’s Wrap – utvärdering”

  1. Anette skriver:

    Hej! Sitter och läser i kapp mina favoritbloggar efter en vecka i Bergslagen. Ska genast gå in och läsa om beewrap. Låter spännande! Vi har åxå varit på lite loppisar neröver och gjort lite fynd. Håller med om att rödbetor med smör är mums! OCH inlagd gurka. Lyckos dig :-) . I går hittade jag en rädisa i landet som var stor som en spelkula. Men god.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu