Det kom ett paket…

juli 10th, 2015

…från webbutiken Lapland Eco Store som jag nyligen upptäckte. De inriktar sig på miljövänligt och giftfritt och återanvänder till och med förpackningsmaterial. Sån’t gillar jag.

Det blev lite smått och gott av saker som jag velat ha ett tag. En ny nagelborste, till exempel, var högst behövlig. Vet inte hur många år jag haft min nuvarande, och den här tyckte jag det stod mitt namn på. Extra korta och hårda borst, sägs göra susen på trädgårdshänder och det låter ju rimligt.

001

 

Ett riktigt bra tvålfat med galler i botten har jag letat efter länge och nu hittade jag det. Sedan jag övergick till äkta, fasta tvålar har jag haft en tillfällig lösning, som funkat så där. De flesta tvålfat har för dålig avrinning och jag gillar inte kleggiga tvålar.

003

 

Mest spännande är detta:

004

 

Bee’s Wrap, som kan användas istället för folie, fast inte till kött och fisk. Min tanke är framför allt att ha dem till att täcka burkar i kylen. Det känns inget vidare att använda folie till det. De luktar underbart av bivax, kunde nästan ha köpt en bara för att sitta och sniffa på. ;-)

Resten var mest ”tråkgrejer”, så det lämnar jag därhän.

Nu ska jag stryka kjoltyget jag köpte i Skänninge, som jag blött upp för att krympa. Sedan tror jag att det får bli en bra film och lite sockstickning.

Trevlig helg på er!

2 Responses to “Det kom ett paket…”

 1. Anette skriver:

  Va fina saker du fick! Usch, jag undrar när vi köpte en ny nagelborste! Och jag håller med, vår tvålkopp blir just sådär blöt och geggig som inte är kul. Hoppas du hittar en bra film ikväll :-)

 2. Cecilia skriver:

  Vi har bara pumptvålar hemma, det minskar irritationsmöjligheterna i en familj. Har tydliga minnen av turkosblå tvålkoppar och mammas försök att lära oss vikten av att inte lämna tvålen löddrig eller i en sjö…
  Men jag har en alldeles egen hårdtvål till mina utomhusduschar och ditt galler ser fantastiskt ut!
  Gladpack och folie är underbara och förfärliga…jag använder burkar med lock men det funkar ju inte för alla saker.
  Får nog kika in på den där sidan…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu