En bra dag på sitt sätt

juli 8th, 2015

Inte så dumt med en regndag. På så vis fick jag lite småtrist inomhusjobb gjort. Jag har fållat en kjol, strukit och manglat.

002

 

Nu ska jag bara se om jag kan laga ett nattlinne också. Det är en favorit som hållit sig bra i ungefär femton år. Men sist jag skulle använda det, såg jag att det var så tunnslitet på ena axeln att det gått ett par hål. Vet inte om tyget runt omkring håller att laga i och ser med bävan fram mot att försöka hitta ett lika bra. Efter snabb googling, kan jag konstatera att samma modell fortfarande finns, men då ett par decimeter kortare och jag vill ha det hellångt. I absolut värsta fall får jag väl sy ett själv. Men jag gillar inte att sy i trikå, jag har svårt att få det riktigt bra.

One Response to “En bra dag på sitt sätt”

  1. Anette skriver:

    Här hade vi inte velat ha regn idag då våra hantverkardagar började, men, det har ösregnat hela dagen! Håller alla tummar att fredag och lördag ska bli bättre.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu