Följdriktigt

juli 12th, 2015

Idag var det sommarmarknad på Ull & Garn och jag  köpte… ull och garn.

En påse finull, grovrensad och lätt-tvättad som jag ska förvandla till garn. Har inga som helst planer på vad det ska bli i slutändan.

001

 

Garn till ett par sockor. Jag har länge vela ha ett par vanliga, enkla grå raggisar och nu fanns rätt garn på rea.

007

Ett mer spontant köp var ett gäng Lett-Lopi till en kofta. Jag stiftade bekantskap med garnet när jag stickade jackan i höstas. Där ingår det som en liten del i mönstret. Jag tyckte väldigt mycket om det, och nu hittade jag så fina färger. Någon form av randning ska det bli. Kanske bara spontant allt efter som.

004

 

Det här är min favoritmarknad, men i år var det inte lika kul som vanligt. Kombinationen regn och kallt och huvudvärk fick mig att åka hem redan vid ett-tiden. Men tre fina timmar blev det i alla fall, och nu är huvudvärken nästan borta och solen tittar fram lite grand.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu