Godistillverkning

december 14th, 2015

Idag gjorde jag lite julgodis. De två godaste pralinerna i Alladin-asken, trillingnöt och mandelsplitter, är borttagna. Men jag gjorde mina egna varianter med mörk choklad och de kommer nog att vara ännu godare. Fast det fick bli tvillingnötter istället, för det rymdes inte tre nötter i formen.

003

 

006

Jag tror att jag ska göra en eller två sorters chokladgodis till, sedan får det räcka.

2 Responses to “Godistillverkning”

  1. Cecilia skriver:

    Dina godisar ser fantastiskt fina ut!
    Jag gillade körsbärspralinen allra bäst, men den blir jobbig att återskapa!

  2. gunvor skriver:

    Nu har jag också gjort mandelsplit. Tack för tipset, men jag tog skivskiva det gick bra. Kram ! Mamma.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu