Fjärde advent

december 20th, 2015

Det är elva grader varmt och solsken. Jag roade mig med att se efter hur vädret var på midsommarafton och svaret är: tolv grader, mulet med vissa solglimtar och fem millimeter regn.

Och vitlöken växer och mår bra!

001

Med tanke på klimatförändringarna känns det lite oroande, men jag måste erkänna jag inte är ledsen för att slippa hala vägar och snöskottning.

2 Responses to “Fjärde advent”

  1. Anette skriver:

    Ur led är tiden. Något jag tyckte var bäst med att flytta upp till Västerbotten för 25 år sedan var de riktiga vintrarna. Nu är det 2 plusgrader och isbana överallt. Ha en riktigt god jul och gott nytt år kära bloggkompis! Ett nyårslöfte från mig är att börja blogga oftare igen…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu