Kjolen blev faktiskt klar!

december 22nd, 2015

Jag tvivlade lite ett tag, men kjolen blev faktiskt klar innan jul. Den är inte perfekt, men bra nog och jag är nöjd.

Tyget är i något slags ullblandning. Det syns inte på bilden, men det är lite glans i det. På den här bilden kan man se att det finns en röd rand i tyget också, så lite julkänsla har det faktiskt. Fast det är en ren slump. När jag köpte tyget på rea i somras fanns julen inte alls i mina tankar.

 

003

 

 

One Response to “Kjolen blev faktiskt klar!”

  1. Cecilia skriver:

    Härligt när saker blir klara och dessutom lyckade! Den ser jättefin ut!
    Jag MÅSTE skärpa mig med banderollerna! Ett tag skrev jag i en bok, antal maskor och stickstorlek och det var riktigt bra men även då fanns förstås banderollproblemet….

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu