Idag…

april 5th, 2016

…började jag äntligen med vårarbetet i trädgården. Lite lövräfsning och början på kryddlandsstädning (inklusive kirskålsrensning) blev det. Och så rev jag ett duvbo. Lite elakt kändes det, men när den bygger i trädet precis vid lilla terrassen så får den skylla sig själv. Jag vill inte ha en trädgårdsbänk full med duvlort!

I ett av kryddlanden växer några av de kraftigaste snödroppar jag sett. Jag gödslade nog ordentligt där i fjol.

CIMG1600

 

Ja, och så måste jag ju visa att i går skördade jag säsongens första tomat. :-)

CIMG1597

Jag måste verkligen komma ihåg att ta in en planta till hösten igen.

 

2 Responses to “Idag…”

  1. Cecilia skriver:

    Magiskt med både snödroppar och tomat!

  2. Anette skriver:

    Åh, så härligt att få se! Snödroppar är så fina! Här är rena Hornborgarsjön. En åker är översvämmad från bäcken och det är tusentals fåglar där. Jösses vad de låter!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu