Nytt på stickorna

april 4th, 2016

Efter de senaste projekten ville jag sticka något lätt och snabbt. Så jag plockade fram ett nystan jag köpte i vintras för att sticka sockor av. Det är en blandning av ull, bomull och lite polyamid och polyester, som jag tänkte kunde passa bra till sommarsockor.

Jag använder den korta lilla rundstickan och är riktigt förtjust i den nu när jag lärt mig hantera den ordentligt.

CIMG1594

3 Responses to “Nytt på stickorna”

 1. Cecilia skriver:

  Det ser så smidigt ut men jag får det inte att funka! Grått är vackert!

  • KataM skriver:

   Jag har nästan löjligt små händer. Fick ge upp mina försök att lära mig kompa på gitarr, för det var så många ackord mina fingrar inte var långa nog för att ta. Men när det gäller att hantera den pyttelilla rundstickan är pytte-hander bra att ha. :-)

 2. Cecilia skriver:

  Aha, det tänkte jag inte på! Jag har nog rätt stora händer, smidigt ibland när man vill bära med sig saker men inte kompatibelt med pytte sticka!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu