Tjo, vad det var livat i holken

maj 22nd, 2016

Vilken härlig dag! Hela tjugofyra grader, trots att det bara varit halvklart. Jag bestämde mig för att ta en vilodag, så jag har suttit i min baden-baden på terrassen med talbok i öronen och stickningen i knät. Arbetet har gått mycket långsamt fram. Och så har jag låtit mig roas av småfåglarna. Jag matar dem fortfarande och de är helt i gasen.

CIMG1838

 

CIMG1829

 

Roligast är det med blåmesarna, som flyger ut och in i holken. Jag gillar den vita fronten, den gör att fåglarna syns så bra.

CIMG1844

 

Det är faktiskt ännu roligare att mata fåglarna så här års än på vintern. Men snart är maten slut och då köper jag ingen mer förrän kylan kommer åter, så nu gäller det att njuta så länge det varar.

 

One Response to “Tjo, vad det var livat i holken”

  1. Cecilia skriver:

    Sådär gör jag med, vårmatar tills maten tar slut. Tror nog att de klarar sig bra nu men det har varit en lång och kall vår!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu