Väldoft

maj 23rd, 2016

I ett undanskymt hörn av tomten har jag liljekonvaljer. Lite snigelätna är bladen, men det förtar ju inte väldoften.

CIMG1851

 

Högsommarvärmen fortsätter, men idag har jag inte bara latat mig, utan rensat kryddlanden och planterat lite kryddörter. Det ser mycket bättre ut nu än i morse. :-)

CIMG1849

2 Responses to “Väldoft”

  1. Cecilia skriver:

    Åh, liljekonvalj! Redan!

  2. Anette skriver:

    Vi har några fina liljekonvaljställen och nu har jag sett i alla fall att bladen har kommit. De doftar verkligen ljuvligt. Minns att jag hade en liljekonvalj-parfym när jag var tonåring men tror inte jag skulle vilja använda det idag dock. Kryddlandet negligerar jag för att inte börja dregla av avund :-) . Här längtar vi efter att få sätta pären men ännu är det lite för blött.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu