Jordgubbar och pion

maj 26th, 2016

I höstas planterade jag om mina jordgubbsplantor till en pallkrage. Sedan har jag haft dem under fiberduk tills blommorna kom och jag vill att pollinerarna skulle kunna komma till. Nu har jag stora, kraftiga plantor och de första karten har börjat visa sig. När tiden är inne för det, tänker jag täcka det hela med nät för att skydda dem mot fåglarna. Kanske kan jag få rätt mycket jordgubbar i år.

CIMG1852

 

Fram till för några dagar sedan syntes inte den här pionen för all kirskål. Nu rensar efterhand, fyller på med kompost för att få lite bättre struktur på jorden och planterar in andra växter som förhoppningsvis kan konkurrera lite med kersen.

CIMG1853

One Response to “Jordgubbar och pion”

  1. Anette skriver:

    Solvarma jordgubbar är så fantastiskt gott! Och pioner är vackra. Ska bli kul att se när den börjar blomma.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu