Uppgradering i köket

juli 12th, 2016

Sedan jag flyttade in i huset har jag haft ett fult diskställ i plast. Det fungerar okej, men inte mer. Jag köpte helt enkelt det billigaste jag hittade, eftersom jag inte fick tag på något jag verkligen ville ha, och tanken var hela tiden att jag skulle köpa ett bättre snarast.

CIMG2159

 

Det är är över fyra år sedan nu, men något nytt diskställ har det inte blivit. Jag kan inte säga att jag har åkt land och rike kring i jakten på ett bra diskställ, men jag har haft ögonen öppna i alla sammanhang där det skulle kunna dyka upp. Det har inte gett något resultat alls.

Men i förra veckan snubblade jag över Diskstället  på Träsaker.se. Det blev en beställning och idag har jag hämtat det och köket blev genast så mycket trevligare. Dessutom är det inte lika djupt som det gamla, så jag har fått lite mera bänkutrymme och det är ju aldrig i vägen.

CIMG2161

4 Responses to “Uppgradering i köket”

 1. Cecilia skriver:

  Trä är ju trevligt!

 2. Syster Yster skriver:

  Som diskstället på Haga!

  • KataM skriver:

   Precis! :-) Det vi hade först i alla fall, tror vi fick ett större med tiden. Men det är den här modellen jag förknippar med Haga. Och det är suveränt bra, kan jag säga nu när jag hunnit prova det ordentligt.

 3. Anette skriver:

  Ett liknande har jag haft. De är jättebra. Och så ser de så trevliga ut åxå!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu