Ibland önskar jag att jag hade kamera i mobilen

augusti 18th, 2016

Som idag när jag åkte in till Vadstena för att handla lite. Jag stod vid ett gathörn och några kajor travade omkring runt fötterna på mig. Plötsligt drog sig en av dem undan kompisarna och gick mot övergångsstället. Precis när den var framme vid trottoarkanten, kom en bil. Då gjorde den helt om och gick ett par steg i motsatt riktig, men vände sedan igen och gick fram till trottoarkanten, varpå den travade över mitt på övergångsstället. Några minuter senare gick en kaja över vägen på övergångsstället på den korsande vägen. Jag är inte säker på att det var samma en, men jag tror nästan det.

Jag vet att kråkfåglar är smarta, men att de förstår trafikreglerna hade jag faktiskt inte trott. Det såg så roligt ut att jag stod där och skrattade för mig själv. Åh, om jag kunnat filma det!

One Response to “Ibland önskar jag att jag hade kamera i mobilen”

  1. Cecilia skriver:

    Jag kan tänka mig att det såg roligt ut!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu