The heat is on

augusti 26th, 2016

För ett par veckor sedan kändes det som om hösten kommit för att stanna. Idag är det trettio grader varmt och en antydan till huvudvärk gör att jag tillbringar stora delar av dagen i skugga i min baden-baden. För att roa mig lyssnar jag på gamla avsnitt av På minuten och för att göra lite nytta fållar jag handdukarna jag och Syster Yster köpte på vår loppisrunda. Sämre kan man ha det. :-)

2 Responses to “The heat is on”

  1. Cecilia skriver:

    Åh, så skönt det där lät!

  2. Anette skriver:

    Oj, vilken värmebölja! Vi har haft soligt idag men luften är höstkylig. Tror de lovat en fin vecka. Hoppas det för vi har mycket svamp oplockad ännu. Hoppas du har haft en fin helg. Min har varit jättetrevlig. Sonen som flyttat till Sundsvall har varit här hela helgen.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu