Spejsade grytlappar

oktober 23rd, 2016

För något år sedan hittade jag mönster på dubbelstickade grytlappar med Star Trek-tema, som jag omedelbart skrev ut. Men sedan blev de liggande, för jag har inte hittat något garn som kändes rätt. Fast nu har det löst sig. Jag hittade ett alldeles lagom tjockt bomullsgarn i färger som är väldigt lika de guldfärgade och blåa uniformerna i originalserien. Hanken fick bli svart för att knyta an till halsringningen.

Man FÅR vara lite knäpp – har jag hört… ;-)

CIMG2768

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses to “Spejsade grytlappar”

 1. Anette skriver:

  Kul! Du har verkligen träffat rätt med färgerna! Jättefina!

 2. Elisabet skriver:

  Tack för svaret om luddorna? Men HUR kunde du komma ihåg mitt gamla inlägg?!

  • KataM skriver:

   Därför att språknörden i mig har svårt att släppa språkliga undringar när de väl fäst sig i huvudet. Har en helt annan språklig gåta som jag funderat på i 35 år, så nio månader är inget konstigt för mig. :-) Sedan hade jag länkat till ditt inlägg när jag skrev om luddorna jag köpte strax efteråt, så det var inte svårt att hitta.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu