Varmt för fötterna

november 13th, 2016

Härom veckan hittade jag Järbos Mellanraggi på rea, 25 kronor för ett hundragramsnystan. Just nu är jag inne i en sådan där period då flera par sockor är tunnslitna och kommer allt närmare soppåsen för varje tvätt. Så jag köpte två nystan och nu har jag stickat upp det första.

Färgerna, som i verkligheten är mer gröna, är inte vad jag skulle välja i första hand, men till det priset så…

CIMG2804

2 Responses to “Varmt för fötterna”

  1. Cecilia skriver:

    Mellanraggi är ett trevligt garn, tycker jag! Och på just sockor tycker jag att det inte spelar så stor roll med förgerna. Igår kväll drog jag på mig ett par rejält slitna. Hälarna har fått varsin stopp, men också själva resten är så slitet och stumt att de snart får anses som slut.

  2. Anette skriver:

    Har upptäckt att jag sitter i samma sits med både sockor och strumpor! Då är frågan om man skulle ge sig på en sockstickning (garn har jag ju hemma i massor) eller om man ska besöka Varuhuset :-) . Fina blev dom dina sockor!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu