Första advent

november 27th, 2016

CIMG2823

 

Jag hoppas alla har en fin första advent. Här hos mig känns vädret mest som om det vore i mars, men jag har fått sjunga Bereden väg för Herran i kyrkan och ätit saffransbröd till kaffet på maten, och då känns det ändå att det är advent.

Idag har jag också gått utanför min comfort zone i det lilla formatet. Jag som lagar så mycket mat och bakar och till och med har arbetat i kök har faktiskt aldrig gjort något med gelatin. På något sätt har jag fått för mig att det skulle vara svårt. Men nu blev jag så sugen på att prova, så jag gjorde en saffranspannacotta med jordgubbsgelé. Den kommer förhoppningsvis att var stelnad och klar till eftermiddagskaffet och jag är så spänd på att få smaka och se hur det blev.

CIMG2820

Ja, och så har jag letat på YouTube och lyssnat på vad som nog ändå är min favorit av alla adventssånger, Bereden väg på bodamelodin. Den är underbar att lyssna på och ännu underbarare att sjunga. :-)

 

 

 

One Response to “Första advent”

  1. Cecilia skriver:

    Jag har också haft spärrar kring dethär med gelatin! Men det brukar funka snällt, din pannacotta ser härlig ut i sitt fina glad!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu