Färgmatchat

februari 6th, 2017

När jag satt och stickade på koftan och vände mig halvt om för att rätta till kuddarna bakom ryggen, blev jag plötsligt varse något jag inte tänkt på tidigare. Det är nästa otäckt hur lika färgerna är.

CIMG3027

 

Kuddfodralen är sydda av den första väven jag gjorde på Gamleby folkhögskola. Då fick vi helt enkelt välja garna ur skolans eget förråd för att komma igång istället för att vänta på garnbeställningar. Och garnet till koftan köpte jag på rea, plockade ihop något av de färger som fanns kvar. Halvt om halvt slumparade färgval i båda fallen alltså, och så blir det så på pricken lika. :-)

2 Responses to “Färgmatchat”

  1. Anette skriver:

    Otroligt! Du dras till de vackra färgerna!

  2. Cecilia skriver:

    Och inte bara färgerna utan hur du valt att randa ligger rätt nära, inte i nyanser men rytm! Kul!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu