Mellanspel

februari 8th, 2017

Jag tog en liten paus i koftstickandet för att göra ett par muddar av garnet jag köpte i lördags. Det var ett roligt litet projekt. De ser rätt avancerade ut, men var väldigt lätta att sticka. Det enda kluriga var att mönstret inte angav någon stickfasthet och man börjar med att lägga upp i volangkanten för att sedan minska antalet maskor – rejält. Jag lade upp 110 och var nere i 38 när flätorna började. Så jag visste inte om storleken skulle bli bra förrän jag kommit halvvägs på den första. Ett tag trodde jag att den skulle bli lite för liten, men det blev bra i slutänden.

CIMG3031

 

CIMG3034

 

Halva nystanet är kvar, så det får nog bli ett par muddar till framöver. Funderar lite på någon spetsvariant, och kanske att kombinera med den lilla rest av jakgarn jag fick över från sjalen.

2 Responses to “Mellanspel”

  1. Cecilia skriver:

    De är jättefina, trevligt med en lite volang! Hade kanske varit snällare att göra beskrivningen åt andra hållet!

  2. Anette skriver:

    Så mjuka och härliga de ser ut! Jättefina!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu