Det blev ett litet stickuppehåll

mars 30th, 2017

En hel månad mellan att ett stickprojekt avslutades och ett nytt tog vid – det händer inte ofta. Helt har inte stickorna fått vila, för jag har gjort om nederkanten på en tröja som bara ville rulla sig. Men det var ju ett litet jobb. Mer tid tog det att spinna allt det där förgarnet.

Men nu är jag igång igen. Det ska bli en tröja av Mayflower Daisy, som jag köpte på rea på Hunnevad Hantverk. Det är viskos och lin, lite lagom sommarsvalt. Hur långa ärmarna blir, får bero på hur långt garnet räcker. Det kostade 150 kronor för tio nystan, så då fick det bli just så många.

Jag gillar lila och det här kommer att matcha både en av mina favoritkjolar och koftan jag nyss stickade.

CIMG3198

 

Idag är det kallt och ruggigt och regn dessutom, så det passar bra med lite stickmys. På förmiddagen när jag var iväg på körövning var det rätt skönt och jag planerade att jobba lite i trädgården. Men som vädret sedan utvecklade sig, struntar jag i det. Nej, lite stickning och Star Trek får det bli. Jajamän!

 

2 Responses to “Det blev ett litet stickuppehåll”

  1. Anette skriver:

    Stickningen ser lovande ut. Men Star Trek vet jag knappt vad det är :-)

  2. Cecilia skriver:

    Låter trevligt, stickning och Star Trek!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu