In i dimman

april 30th, 2017

Vissa har som tradition att bli lite dimmiga framåt valborgskvällen. Själv var jag dimmig redan när jag vaknade och tänker ägna dagen åt att försöka skingra dimman skönt tillbakalutad i min baden-baden i solskenet och sedan gå tidigt till sängs.

Dimmigheten beror på gårdagens konstrunda. Det var väldans trevligt, men jag vet ju att min ork inte riktigt räcker för sån’t där.

Rundan berättar jag mera om en annan dag. Men kan kan ju i alla fall visa de två små alster jag köpte. Jag hittade dem för en tjuga styck på fyndbordet hos en mycket trevlig keramiker. En vacker äggkopp på fot och en söt liten vas i precis lagom storlek för vårens första små blommor.

CIMG3418

 

CIMG3425

 

Trevlig valborgsmässoafton till er alla, oavsett dimmighetsgrad. :-)

2 Responses to “In i dimman”

  1. Anette skriver:

    Här finns det en viss risk att det blir lite dimmigt. Ett gott rött vin till valborgsmaten känns inte dumt :-) . Så fina fynd du gjort! Ha det riktigt skönt i helgen. Här firar vi Kung Bore istället för våren…

  2. Cecilia skriver:

    Vila dig nu hela kvällen, fina fynd att njuta av!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu