Musikaliskt mellanspel

augusti 5th, 2017

- Så, hur går det med gitarren? undrar vän av ordning. Hinns den med bland allt odlande och födelsedagsfirande?

Jo då, det går bra. Jag kommer väl inte att påbörja min första världsturné inom de närmaste månaderna, men jag övar varje dag och det går framåt.

CIMG3829

 

Det är betydligt enklare att greppa om halsen på den här gitarren och den mindre kroppen underlättar också. Nu börjar jag också få hårdare hud på vänsterhandens fingertoppar, så att jag kan spela lite längre stunder.

Det är kul, det här. Då för länge sedan, när jag försökte lära mig spela på en fullstor gitarr, hittade jag en seriestrip som jag satte fast på spelboken för att den på ett sådant bra sätt gav uttryck för den milda frustration jag kände. Den är inte lika aktuell nu.

CIMG3831

 

3 Responses to “Musikaliskt mellanspel”

  1. Cecilia skriver:

    Haha, när sonen började spela cello i grupp var däe en annan liten cellist som hade råkat stoppa in ett finger i ett av hålen och satt fast. Han fick lirkas loss av tålmodig lärare.
    Kul att gitarren passar bättre, säg till när det är dags att boka biljetter!

  2. Anette skriver:

    Heja dig! Du får spela in lite på Youtube och lägga upp så vi får höra :-) . Hoppas jag vinner en biljett när det blir dax!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu