Frukt och grönt

oktober 19th, 2017

I natt hade vi höstens första frost. Som tur var förvarnade SMHI, så igår tog jag mig för med att plantera om min kvarvarande sallat i en balkonglåda och ta in och sätta under tilläggsbelysning. Det här har jag inte provat förut, men nog borde det väl funka.

CIMG4163

 

På väg till kören tog jag en liten sväng in i aplagården och försåg mig av fallfrukten, vilket är fullt tillåtet. Mycket av frukten var fågeläten, men jag är nöjd med det jag fick ihop. Mina stickade fruktpåsar är alltid med i väskan, så nu fick jag testa deras kapacitet. Något dussin kunde jag knö ner i varje, sedan var de fulla

CIMG4162

One Response to “Frukt och grönt”

  1. Cecilia skriver:

    Så fina och fräscha små salladsplantor! Hoppas att det går bra!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu