Barndomsminnen

december 9th, 2017

Ett av mina barndomsminnen är hur jag tillsammans med Syster Yster och våra fyra äldsta kusiner på pappas sida, sitter på golvet hos farmor och farfar och spelar ett vilda västern-spel.

Jag har drömt om det ibland, så minnet av hur spelet såg ut har jag kunnat frammana, men vad det hette hade fallit mig ur minnet. Efter åtskilliga försök lyckades jag googla fram svaret för ett par år sedan och sedan kom jag på att det kanske skulle gå att hitta på Tradera. Det har faktiskt dykt upp där då och då, men priset har ränt iväg. För att inte tala om de spel i nyskick som säljs till fast pris för ibland över fyratusen kronor.  Helt galet!

Men nu äntligen har det lyckats, tack vare ett spel i något sämre men komplett skick. Om jag hittar någon att spela det med får vi väl se, och inte är det säkert att jag kommer att tycka att det är lika roligt nu som då. men det här är så mycket nostalgi så att det är värt att ha ändå.

CIMG4287

 

CIMG4288

2 Responses to “Barndomsminnen”

  1. Cecilia skriver:

    Det spelet har jag aldrig sett, bodde jag närmare kunde vi spela! Fast du skulle behöva spela mitt gamla Champion också! (Handlar om hundutställningar och jag vill äga hunden Lady, annars blir jag troligen sur❣

  2. Anette Jansson skriver:

    Haha, Cecilia! Jag har varken sett Champion eller detta spel förut. Här är det väl Monopol som minnet främst faller på. Och Fia med knuff. Skulle gärna spela med dig åxå men då får du ta dig till Hökmark :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu