Fina koppen

december 11th, 2017

Igår såg jag som brukligt är på nobelsändningarna på TV. Framåt kvällen kände jag för en kopp varm choklad med vispgrädde och dagen till ära tog jag fram en av de riktigt fina kopparna som kommer från farmor och farfar. Det är inte ofta jag använder dem, för jag är lite rädd att slå sönder dem.

Farmor berättade ofta att det var just chokladkoppar och att man ska ha i grädde ända upp till överkanten på öronen. Den instruktionen har jag dock aldrig följt. Kanske någon gång när jag är riktigt, riktigt hungrig…

CIMG4291

One Response to “Fina koppen”

  1. Anette Jansson skriver:

    Vilken vacker kopp! Och tänk, det är ju så mycket godare att dricka ur en sådan.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu