Stjärnorna på himmelen de blänka

januari 19th, 2012

Eller i alla fall stjärnorna i vävstolen. Jag har påbörjat ett parti noppväv och valde stjärnor som mönster. Men som så ofta när man ger sig på en ny teknik, dyker det upp oväntade besvärligheter. Jag insåg rätt snart, att det nog inte skulle bli så stjärnklart. ;-) Inslaget är ganska tjockt, stickorna jag bildar noppor kring grova och mönstret litet. Det var ingen bra kombination. Det får vara som det är, som en påminnelse för framtiden om vad jag bör tänka på just med noppväv. Poängen med den här vepan är ju trots allt att skaffa erfarenhet och då kan misstagen gott få finnas med. Men resten av stjärnorna ska jag göra runt smalare stickor. Jag hoppas att det blir bättre så.

Noppväv

Stjärnan på bilden är gjord runt mindre stickor och blir bättre än den första. Det ska bli roligt att se hur den ser ut i färdigt skick!

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu