Att alltid bli bättre, men aldrig fullärd.

januari 21st, 2012

Att hålla på med textilt hantverk innebär att lära sig nya saker hela tiden. Det finns så många tekniker. Och sedan finns det olika tekniker inom teknikerna och massor med variationer på dem. Man provar något nytt, upplever glädjen i att börja förstå hur det fungerar och få in handlaget. Men hur länge man än håller på, finns det alltid något nytt att upptäcka. Så man riskerar aldrig att en dag stå där och snopet inse att man inte kan komma längre eftersom man redan kan allt.

Som med livet självt, faktiskt…

One Response to “Att alltid bli bättre, men aldrig fullärd.”

  1. Syster Yster skriver:

    Ja, tänk så hemskt om man plötsligt vaknade en dag och insåg att man var fullärd och hade sett och upplevt allt som finns att se och uppleva. Huvva!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu