Jag finns!

mars 5th, 2013

Faktiskt! Fast det inte verkat så här på bloggen. Har varken haft ork eller lust.

Men nu ska jag i alla fall göra en uppdatering.

Jag har hunnit fylla år och i och med det för första gången använt ateljén som matsal. Det gick alldeles utmärkt.

Presenter fick jag också. Fina blommor, en piassavakvast som mamma målat, fem rejäla krukor med vattenmagasin i botten (dem ska det växa tomater och paprika i med tiden) och ett Yatzy som inte fick vara med på bild.

 

cats

 

 

Sedan har jag stickat klart linnet som jag köpte på skolan. Fast jag har större behov av en tröja, så jag stickade på ett par ärmar.

 

cats

 

 

Idag öppnade Ull&Garn för säsongen och jag åkte dit för att se om de hade kvar av det superbilliga silkegarnet. Det hade de – massor! Och jag lade beslag på det mesta som fanns i färger som passar mig. Och så köpte jag garn till en vit kofta. Det var visserligen inte nedsatt i pris, men billigt ändå.

 

005 (2)

 

 

När jag kom hem från affären, satt jag ute på terrassen en lite stund och bläddrade i en tidning. Premiär för i år. Härligt! :-)

3 Responses to “Jag finns!”

 1. Birgitta skriver:

  Nä, det är inte alltid blogg-lusten infinner sig och då får man pausa lite… Oh ja, det är härligt – jag har suttit två gånger på trappan i solen, det var också premiär. Men till och med en grå dag som idag är det något med ljuset som känns vårligt.

 2. Karin skriver:

  Skönt att höra att du är medveten om din existens, kära syster ;-)

  • KataM skriver:

   Jag har aldrig tvivlat för egen del. Cogito, ergo sum, vet du. Men en eller annan lillasyster kanske inte alltid är så säker på min tankeförmåga och då kan det ju vara bra att påminna om min existens. ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu