Fel som blev rätt

december 20th, 2014

Det var nog inte så dumt att jag klippte fel när jag skulle sy om kjolen. Det krävde lite improvisation och självpåhittade lösningar. Men det blev alldeles tillräckligt bra för mig, och jag gillar knappraden som inte skulle ha blivit om jag gjort som jag först tänkte.

002

 

Midjevidden är minskad desl genom de centimeter som försvann mitt fram, dels genom ett par insnitt bak. Linningen är egentligen bara ett kantband gjort av en stuvbit jag hade liggande och knäppningen fixade jag med hyska och hake. Jag har inte ens försök göra det särskilt snyggt. Jag har ju alltid tröjan hängande utanpå, så det spelar ingen roll. Jag försöker öva mig på det där med good enough. ;-)

006

One Response to “Fel som blev rätt”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Den blev jättefin. Ffa ser den skönt varm ut. Det var länge sedan jag sydde på allvar. Längtar lite nu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu