LaLa’s Simple Shawl

maj 6th, 2015

Efter att ha bestämt mig, ombestämt mig och ändrat mig igen, har jag äntligen börjat sticka på sjalen. Tor att det som gav mig en spark i baken var att jag gjorde fel på tröjan och bara inte hade lust att riva upp. Jag ska ta tag i det, men inte just precis nu.

Mönstret heter LaLa’s Simple Shawl och eftersom det faller sig rätt naturligt att randa den, valde jag att blanda in det grå restgarnet i leken också. Jag var lite orolig för att det svarta inte skulle räcka till den stora sjal jag helst vill ha.

001

 

Det känns ovanligt att ha hela tre stickningar på gång samtidigt, det är inte ofta jag har det. Hoppas upprivningslusten snart kommer, så att jag kan bli klar med tröjan.

One Response to “LaLa’s Simple Shawl”

  1. Cecilia skriver:

    Man måste göra saker i rätt ordning, ibland måste en sak ligga till sig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu