Ibland KAN jag faktiskt bestämma mig.

september 2nd, 2015

Jag kan ha väldigt svårt att bestämma mig, som jag nog nämnt några gånger. Men när det kom till det där med kikaren gick det faktiskt ganska fort. I webbutiken jag först tänkt handla ifrån var kikaren jag ville ha slut. Men den fanns hos Naturbokhandeln om än några tior dyrare. Men det var nog meningen att jag skulle handla där, för då fick jag också ögonen på en bok om att mata fåglar som verkade väldigt bra. Och den kostade bara drygt hälften mot det annars billigaste priset.

Nu har jag fått mina saker. Kikare funkar utmärkt och boken var riktigt bra, med både tips om fågelmatning och presentation av de vanligast gästerna vid fågelborden. Precis vad jag behöver, för jag är inte direkt en hejare på fågelarter.

001

 

Dessutom fick jag en rejäl laddning fågelmat i förrgår. Till min burkhållare måste jag handla via nätet och härom veckan var det ordentliga rabatter i butiken. Så nu står jag rustad inför vintern, men hoppas att den dröjer länge än.

One Response to “Ibland KAN jag faktiskt bestämma mig.”

  1. Anette skriver:

    Hoppas åxå att den dröjer läääänge. Den boken ser spännande ut! Här har tranjv….arna börjat samlat. Hualigen vilket liv de för!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu