Kalt och trist

september 21st, 2016

Nu känns det att hösten kommit. Det är en ny kyla i luften och löven börjar sakta gulna. Dags alltså att börja göra höst i trädgården, så idag klippte jag av nästan alla blad i växthuset. nu är där kalt och trist och bara ett fåtal tomater kvar att skörda. Hoppas att de mognar snabbt, så att jag kan städa där inne innan det börjar bli obehagligt kallt att hålla på med vatten.

CIMG2636

2 Responses to “Kalt och trist”

  1. Cecilia skriver:

    Det är lite mysigt att göra höst. Plocka undan och på så sätt börja tänka på våren!

  2. Anette skriver:

    Hösten är ju väldigt vacker. På senare tid är det ju varmt och sensommar långt in i september. Och oktober brukar åxå vara riktigt fin häruppe. Men mörkret har kommit. Det gäller att mysa till det med levande ljus och god mat!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu