Inte allt växer som jag vill

september 20th, 2016

Jag är verkligen nöjd med årets odlingar i stort. Men det betyder inta att jag jag är riktigt nöjd med alla detaljer. Rödbetorna, som brukar vara så oproblematiska, ville sig inte alls i år. Idag har jag skördat den första, och troligtvis sista, och den var inte stor. Jag tror att felet är jag sådde annat för tätt inpå, så att de stackrs betorna inte fick nog med luft och ljus.

CIMG2635

 

Bomullen vill inte, den heller. Den växer, den blommar, men inga vita små tussar har uppenbarat sig och till det har jag ingen förklaring alls. Ett av livets och odlingens små mysterier, med andra ord.

 

 

 

3 Responses to “Inte allt växer som jag vill”

  1. Cecilia skriver:

    Njut av din enda beta! Det blir säkert bättre nästa år. Bomullen tog väääldigt lång tid på sig innan de stora, gröna fröställningarna sprack upp så har de inte trillat av så är hoppet inte över än…

  2. Anette skriver:

    Jag hade varit för dålig på att gallra bland våra rödbetor. En del blev riktigt fina men många blev alldeles för små. Nåja, då har man lärt sig till nästa år.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu