Något slags tröskning

september 19th, 2016

Jag behöver göra mig en ny vetekudde och fick en hink vete till skänks. Underbart, med tanke på att jag jagat vete så länge. Det kommer direkt från bonden och innehåller en del böss. Så idag har jag tagit tag i att börja rensa det. Jag blåser för att bli av med agnarna och silar för att få bort mindre fröer. Det tar lite tid, men det är ett härligt väder för att stå utomhus med den här sortens arbete.

CIMG2632

2 Responses to “Något slags tröskning”

  1. Cecilia skriver:

    Lite pilligt men sedan vet du vad du har i kudden! Tanken har slagit mig ibland, jag värmer min och lägger i sängen och utgår från att det inte är några otäckheter i kornen…

  2. Anette skriver:

    Mysigt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu