Borst och strån

september 17th, 2016

Idag var det stiftsfest i Vadstena, med bland annat en hel del marknadsstånd. Så jag tog mig en liten sväng in för att se om det fanns något intressant. och visst gjorde det det. Två brödpenslar, en flaskborste, en potatisstöt samt en kvast som jag tror kommer att bli väldigt bra att sopa höstlöv med köpte jag. Och det fina är att här inte finns en enda liten gnutta plast.

CIMG2626

 

 

CIMG2628

 

Sedan gjorde jag också ett besök i Geodomen, en stor, svart uppblåsbar igloo. Inne i den fick man lägga sig på rygg och se en filmvisning uppe i det välvda taket. Det handlade om klimatförändringarna, hur det kan bli som bäst och som värst. Det är ju ett angeläget ämne, men ärligt talat – bäst var början, när man fick åka från utkanterna av solsystemet, förbi månen (och alltså se dess baksida) och vidare in mot jorden, med solen lite snett bakom. Som barn hade jag uttalade planer på att bli astronaut, men det här är nog så nära jag någonsin kommer. Om man nu inte räknar med det faktum att jag ju faktiskt gör en gratisresa runt solen varje år. ;-)

 

 

2 Responses to “Borst och strån”

  1. Cecilia skriver:

    Verkar som att du hittar bra marknader eller så köper du helt enkelt inte något från tingeltangelstånden!:-)
    Fina redskap!

  2. Anette skriver:

    Gedigna och vackra redskap som håller. Bort med all plast!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu