Hinner inte med

september 16th, 2016

Just nu verkar alla grönsaker mogna på en gång. Mattorken går varm, frysen spricker snart och jag hinner nästan inte med att skörda allt. Jag börjar faktiskt längta lite efter att den här märkliga hösten ska bli höst på riktigt, så att alla de värmeälskande växterna ska börja ge upp. Men samtidigt är jag så glad och tacksam över all mat jag skördar.

CIMG2544

 

CIMG2469

 

CIMG2453

 

CIMG2543

 

4 Responses to “Hinner inte med”

 1. Anette skriver:

  Jag kan tänka mig att det nästan bli lite stressigt, hur härligt det än är! Men när vintern kommer har du något njutfullt att titta tillbaka på och ett dignande matbord från sommaren! Ha en fin helg!

 2. Anette skriver:

  Vad är det förresten på sista bilden?

  • KataM skriver:

   Det är mini-aubergine. Fast den bilden tog jag för några veckor sedan, nu är de lite större och idag skördade jag de första. Det är den ”långsammaste” grönsaken jag odlar och den ger inte stor skörd. Men det är lite kul och så är själva plantan så vacker med stora mörklila blad och ljuslila blommor med gul mitt.

 3. Cecilia skriver:

  Håller med Anette men nästan tokigt hur vädret bara fortsätter att vara varmt! Bara 4,2 här i natt, dock.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu