Släkten är bäst

maj 29th, 2017

Jag har haft Syster Yster och en av våra kusiner här ett par dagar. Det är inte så ofta vi ses numera, det blir ju så där när livet i form av familj och jobb och flyttar kommer i vägen. Men när barnen börjar bli stora, blir det också lite lättare att få till det. Så nu bjöd jag hit dem, och vi kunde ju inte ha valt bättre dagar vädermässigt. Det har varit riktig högsommarvärme och rapsfälten blommar och doftar som bäst.

På fredagskvällen for vi en till Vadstena, gick genom örtagården och sedan längs Vätterns strand och det var en sådan där helt underbar kväll. Folk hade picknick i gröngräset och inte så få tokiga människor badade faktiskt. Femton grader i vattnet är långt under vad jag kan acceptera, men det är roligt att titta på när andra plaskar omkring.

CIMG3495

 

På lördagen tog vi med oss matsäck för en picknick på Omberg.  Den långa vägen som löper längs hela berget är smal och därför enkelriktad, så man måste börja färden i södra ändan och åka norrut. På vägen passerade vi underbara rapsfält och hittade en ruin vi strandkanten.

CIMG3508

 

CIMG3511

 

CIMG3506

 

CIMG3522

 

Sådana här dagar kan man leva på länge. :-)

2 Responses to “Släkten är bäst”

  1. Cecilia skriver:

    Roligt med släktbesök, härlig utflykt, spännande ruin och ljuvligt väder…ja, vad mer kan man begära? Dagar att spara!

  2. Anette skriver:

    Härligt när vädret sammanfaller med planerna. Ni verkar ha haft riktigt trevligt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu