Pulsvärmare

november 12th, 2017

I går var det riktigt innesittarväder, så det fick bli en stickardag.

När sockorna av det växtfärgade garnet var klara, hade jag garn kvar till ett par handledsvärmare. Jag gjorde dem på enklast möjliga sätt, en rak tub i 2+1-resår. De fick samma randning, men jag har låtit olika färger dominera de båda ändarna, så att jag kan vända dem beroende på vad jag känner för.

CIMG4218

 

Med pulsvärmarna klara, kan jag få lov att börja nästa projekt. Fast kanske borde jag sy färdigt kjolen jag håller på med först. Vi får se hur jag gör. Idag vet jag inte om jag har lust med något av det. Kanske bara tar det lugnt med TV-tittning och lite småplock. Jag ska i alla fall baka mig en paj av lite av rabarberna jag fick av Syster Yster i våras. Även om jag inte träffar pappa idag, kan jag ju äta något gott till hans ära, så här på fars dag. :-)

3 Responses to “Pulsvärmare”

  1. Cecilia skriver:

    Mysigt att slå sig till ro, inne, och kura höst. Fina pulsvärmare och smart tänkt att göra ändarna olika!

  2. Fale Artut skriver:

    Ser skönt ut!

  3. Anette Jansson skriver:

    Fina muddar och mycket fina färger! Så tillfredsställande att veta att man färgat garnet själv.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu