Dags för ny stickning

november 14th, 2017

Så där ja, nu har jag påbörjat nästa stickning. Det ska bli en tröja stickad i Kalinka 21, en blandning av lin och ull. Det vanliga Kalinka-garnet  som är helt i lin är ett favoritgarn sedan länge, och det här verkar ännu bättre, lite mjukare. Det är ganska tunt och jag stickar med stickor 2.5, så det här är inte ett snabbt projekt. Men jag gillar att arbeta med tunna stickor.

Det finns ett Kalinkagarn ilin och bomull också, som jag gärna skulle prova någon gång. Men det är inte ett helt billigt garn, så det får bli vid rätt tillfälle.

CIMG4227

 

2 Responses to “Dags för ny stickning”

  1. Cecilia skriver:

    Jag köpte en tröja i lin och ull,en riktig favorit, härlig blandning! Ser ut att bli något fint mönster på din!

  2. Anette Jansson skriver:

    Stickor 2,5 hujedamej!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu