Vinter, typ

november 19th, 2017

Idag strax efter sex, när jag satt och åt frukost, kom årets första snö här hos mig. Riktiga lappvantar var det som singlade ned från skyn och snart var marken täckt av ett tunt lager snö.

Men marken är inte frusen än, och temperaturen har legat precis över nollan. Så nu är det mesta borta och det här är allt som finns kavar.

CIMG4230

 

Snö är vackert, men jag gillar varken hala vägar eller snöskottning, så det här räcker så gott för mig. Till första advent kan det få komma ett lite mer ordentligt snöfall och sedan kan det få vara uppehållsväder men hålla sig på några minusgrader, så att snön ligger kvar. Om jag får bestämma. Men min erfarenhet är att kung Bore sällan bryr sig om mina åsikter.

2 Responses to “Vinter, typ”

  1. Cecilia skriver:

    Här kom snön mer till elvakaffet. Eftersom det är byggväv runt byggställningarna runt huset blev vi helt insnöade. Jag kan vänta ända till jul med snön men kung Bore brukar inte lyssna på mig heller!

  2. Anette Jansson skriver:

    När det är vinter ska det vara snö. Sådetså! Tyvärr har jag heller ingen vidare hand med Kung Bore. Dagen efter min vinterbild på bloggen regnade det hela dagen. Dagen efter frös det på och snöade och även idag kommer snön med minusgrader. Men… nu lovar de fyra plus och regn i övermorgon. Suck!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu