Slappardag

januari 28th, 2012

Efter en intensiv vecka är jag trött och har beslutat mig för att ta en inte-göra-något-vettigt-alls-dag. Så det ska bli ett litet Harry Potter-maraton. De två sist filmerna ligger här och väntar på mig, tillsammans med en påse jordnötter. Lite filmgodis måste man ju ha.

Fast eftersom jag kände för det, tog jag mig an vettig sak i alla fall. Jag behöver lära mig att fixa till fotografier.  Så jag har lekt lite med det, beskurit och förbättrat färger. Lite bättre blev det förhoppningsvis.

Min andra Citron, blockad och klar.

Ryssväv

3 Responses to “Slappardag”

  1. Syster Yster skriver:

    Så fin citronen blev! Underbara färger, som påminner om röda och blå tomteklubbor… Mums!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu