Fantastiskt!

september 12th, 2016

När jag skrev om tvåändsstickningsboken som jag förlorat budgivningen om på Tradera, fick jag en kommentar från en bloggläsare som undrade vad det var för bok, eftersom hon hade en i hyllan som hon nog aldrig skulle använda. Jag mejlade henne och det visade sig vara just den boken jag var ute efter. Och tänk, hon skrev att jag kunde få den! Den kom i brevlådan idag och den är ännu bättre än jag hoppats.

CIMG2625

Tack snälla Laila, du gjorde mig så glad!

3 Responses to “Fantastiskt!”

  1. Laila skriver:

    Delad glädje dubbel glädje :-)
    Du fick boken du ville ha och jag slapp få dåligt samvete för att jag inte kom mig för att lära mig tekniken… En tvättäkta win win!

  2. Cecilia skriver:

    Så bra! Och generöst av Laila!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu